DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ANAOKULUMUZ  KASIM AYI ETKİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ ANAOKULUMUZ KASIM AYI ETKİNLİKLERİ

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KASIM AYI ETKİNLİKLERİ

19.12.2023 125

Velilerimizle ‘Dilimizin Zenginlikleri’ projesi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıdan sonra veliler çocuklarının bulunduğu sınıflara anlınarak tekerlemel, bilmecele, şarkılar veparmak oyunu gibi etkinliklere aktif katılım göstererek aynı zamanda gözlemde bulundular. Arzu eden velilerimiz proje kapsamında gönderilmiş olan hikaye kitaplarından okuyarak projemize katkıda bulunmuş oldular.gop MTAL uygulama anaokulu olarak proje doğrultusında sene boyunca bakanlığımızın bizlere göndermiş olduğu hikaye kitapları aile desteşiyle birlikte aynı şekilde devam edecektir.

19-12-2023

Adres:
Okulumuz 2 binadan oluşmaktadır 1Ana Bina Kazım Özalp Mah. İlkadım sok No7 2Uygulama Anaokulu ve Yemek Atölyesi Büyükesat, Mahatma Gandhi Cd. No104