OAB Yönetim Kurulu

31.10.2022 293

2023/2024 Eğitim Öğreti Yılı,  asil ve yedek seçilen yönetim kurulu üyelerinden açık oylamalar sonucunda:

OAB Başkanı                                                     Figen KONAK                       Dilek AKDENİZ(Yedek)

OAB Başkan Yardımcısı                                    Yasemin TAŞDELEN              Yusuf BAL (yedek)

Muhasip                                                            Tuba ŞAHAN                        Hatice KÖSE (yedek)

Sekreter                                                           Meliha BÜLBÜL                     Gülhan AKBAŞ  (yedek)

Üye                                                                   Dilek Bostan BEYAZ              Rümeysa ERŞEN (yedek)

Denetleme Kurulu                                            Hatice KÖSE

Yusuf BAL (yedek)

Seçilmiştir.

Adres:
Okulumuz 2 binadan oluşmaktadır 1Ana Bina Kazım Özalp Mah. İlkadım sok No7 2Uygulama Anaokulu ve Yemek Atölyesi Büyükesat, Mahatma Gandhi Cd. No104